pumpar

DESMI A/S

DESMI A/S är en dansk pumpleverantör med säte i Nørresundby. Verksamheten startade 1834 i Ålborg av Henning Smith under namnet De Smithske. Företagets affärside är att utveckla, tillverka, sälja och serva pumpar och pumpsystem, miljöutrustning och lösningar som är relaterade till dessa områden.

Marin och Offshore

Högeffektiva marinpumpar och pumplösningar. Centrifugalpumpar för marinapplikationer som kylning, ballastvatten, brand osv.

Industri

ROTAN innerkugghjulspumpar och högeffektiva centrifugalpumpar för industriapplikationer som exempelvis Choklad, Asfalt, Socker, Färg etc.

Vattenförsörjning

Pumpar och pumplösningar för vattenförsörjning till fjärrvärme, kylning, spillvatten till VA applikationer och sprinklersystem för brandbekämpning m.m.

Dessutom levererar DESMI pumpar och pumplösningar till annan typ av industri t.ex. vätskehantering till Försvaret, bekämpning av oljespill vid oljeutsläpp och liknande.

Service

DESMI Danmark utför också reparationer, service och underhåll på alla förekommande pumptyper och installationer oavsett fabrikat.

Adresser

Tagholm 1

DK-9400 Nørresundby

Epost: desmi@desmi.com

Telefon: +45 9632 8111

Fax: +45 9817 5499

www.desmi.com

Produktkategorier