pumpar

Busch Vakuumteknik AB

Busch Vakuumteknik AB startade sin svenska verksamhet 1978 och ingår i Busch Vacuum Pumps and Systems som är en av världens största tillverkare av vakuumpumpar, fläktar och kompressorer.

Vårt produktutbud omfattar lösningar för vakuum- och övertrycksteknik inom alla industrisegment och kan dra fördel av mer än 50 års erfarenhet från tillverkning av vakuumpumpar och lågtryckspumpar.

Alla produkter i Busch Vakuumteknik AB portfölj finns tillgängliga med olika tillval och avancerade finesser för att passa ett stort urval av tillämpningar så att våra kunder kan dra fördel av den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen.

Buschs arbetsstyrka med fler än 2 700 anställda i hela världen innefattar många specialister inom kemi, mekanik och service. Med vårt globala servicenätverk erbjuder vi våra kunder strömlinjeformad service inom vakuumpumpar och vakuumsystem.

Vi på Busch Vakuumteknik AB utvärderar ständigt våra aktiviteter i syfte att vidmakthålla högsta standard och vi fortsätter att utveckla nyskapande teknologi som definierar framtiden vad gäller tillämpningar inom vakuumsystem.

 

Adresser

Växthusvägen 2

435 33 MÖLNLYCKE

Epost: info@busch.se

Telefon: 031-338 00 80

Fax:

www.busch.se

Agenturer/Varumärken

Produktkategorier