Pumpsystem är ofta omfattande och de kan vara svåra att överblicka och komplicerade att förstå. Det finns många erfarna personer med kunskap och erfarenhet att hjälpa användare och maskinbyggare som har behov av hjälp. Oavsett om det är ett pumpsystem med utrustning som uppvisar ett onormalt beteende, kräver omfattande underhåll eller t.o.m. havererar. Om man behöver hjälp med dimensionering av nya system eller simulering av nya driftsförutsättningar så finns det hjälp att få.

Detta är PumpPortalens konsulttjänster

PumpPortalen säljer inga pumpar, ventiler, tätningar eller drivutrustning, utan har som affärsidé att hjälpa slutkunder och maskinbyggare att effektivt hitta rätt lösningar. Vi har lång erfarenhet och samarbetar med hela branschen. Med utgångspunkt från ditt behov hjälper vi dig att hitta rätt samarbetspartner!

Dimensionerings tjänster

Kontakta oss för hjälp med dimensionering. Vi kan gå igenom grunderna för dimensionering av pumpsystem. Kortfattat via telefon bestämmer vi om Ert behov eller problem kan avhjälpas genom ett kort svar, en kurs inom pumpar eller pumpsystem. Om ni behöver hjälp som kan lösas med mjukvara för dimensionering av pumpsystem eller om det är ett mer omfattande projekt som behöver stöd av en kunnig person eller en hel projektgrupp.

Simulering av pumpsystem

Vi säljer mjukvaran PIPE-FLO och utbildar kunder i användandet av programmet. PIPE-FLO är en mjukvara som kan användas för dimensionering av pumpsystem från grunden, för simulering av befintliga system och fungerar utmärkt för felsökning av pumpar, ventiler, värmeväxlare och annan utrustning i erat pumpsystem. Det hjälper användaren att skaffa överblick och gör beräkningar och simuleringar blixtsnabbt. Vid behov samarbetar vi med flera mycket kompetenta konsulter som kan hjälpa till med praktisk mätteknik och analys på plats.

Produktutvärdering

Ibland blir det fel, då kan man behöva en utomstående som genomför neutrala bedömningar, mätningar eller beräkningar. Pumpportalen kan hjälpa till med eller förmedla informationen till någon som gör en neutral utvärdering som slår fast varför det gått snett.

Vill ni ha hjälp med teknisk eller kommersiell kompetens vid upphandling av produkter eller tjänster kan vi stå till tjänst eller förmedla kontaktinformation.

Vi ger vägledning och hjälper industrin att hitta rätt leverantör och samarbetspartner genom vårt kontaktnätverk samarbetar vi med branschorganisationer, branschföretag och tekniska institut.

Om Ni vill ha mer information om våra konsulttjänster, vänligen kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret eller ring oss!

Kontaktformulär

*” anger obligatoriska fält

(Namn)
(Företag)
(Position/Tjänst)
(Telefon)
(E-post)
(Meddelande)