Hitta rätt pumpleverantör

Länk till PumpGuiden – Pumpleverantörer >>>

Pumpar är en väldigt stor bransch eftersom pumpar finns i stort sett överallt. En pumpleverantör kan vara en tillverkare av pumpar, eller ett företag som representerar ett antal andra pumptillverkare. I Sverige finns ungefär 60 pumpföretag (säljbolag) och till det ett stort antal pumpservice företag. I PumpGuiden hittar du kontaktuppgifter och information till din pumpleverantör.

Hitta rätt pumpfabrikat

Länk till PumpGuiden – Pumpfabrikat >>>

Pumpbranschen är förhållandevis stor och pumpar är, efter elmotorn, den enskilt största maskinen sett till antal sålda produkter. Det finns ett mycket stort antal pumpleverantörer världen över och de flesta pumpfabrikat representeras i Sverige av något av de svenska pumpföretagen. Vi har listat alla pumpfabrikat och pumpvarumärken med hänvisning till de företag som representerar dem i Sverige för att man lätt skall kunna komma i kontakt med rätt företag.

Hitta rätt pumptyp

Länk till PumpGuiden – Produkter >>>

Det finns väldigt många olika typer av pumpar. Främsta skälet är att man alltid måste ta hänsyn till det pumpade mediat som kan vara en vätska, luft eller att evakuera luft som för vakuumpumpar. I princip är varje applikation unik och det är något man tvingas ta hänsyn till för att göra ett korrekt pumpval. Varje pumptyp har därför sina egenheter med både styrkor och svagheter. Under kategorin produkter i PumpGuiden beskrivs pumparnas olika egenskaper och där finns också information om vilka företag som kan leverera just den pumptypen.

Pumpportalen en informationskälla för pumpar

Pumpportalen är informationskällan för användare, slutkunder och maskinbyggare där man hittar neutral information om leverantörer av pumpar, ventiler, axeltätningar, drivutrustningar och mätinstrument för tryck- och flöde till pumpsystem. Vi agerar som en neutral källa för informationshämtning när det gäller både teknik och kommersiella tjänster, dessutom distribuerar vi nyheter till alla som vill veta mer om vad som händer inom kategorin produkter för pumpsystem genom nyhetsbrevet Branschnytt.

Klicka på länken om du vill prenumerera på Branschnytt från PumpPortalen>>>

Behöver Ni hjälp eller tycker att det saknas information om ert företag på Pumpportalen? Kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret eller ring oss för mer information.

Kontaktformulär

*” anger obligatoriska fält

(Namn)
(Företag)
(Position/Tjänst)
(Telefon)
(E-post)
(Meddelande)