Nyhet2015-09-24

Xylem utvecklar i Uppsala

Nu tar Xylem första spadtaget och inviger bygget av Uppsalas nya moderna anläggning för ännu bättre kundsupport i Uppsala!

Under 52 år har Xylem funnits i Uppsala och servat kunder med pumpar och pumplösningar. I dagsläget har Xylem 12 medarbetare i Uppsala och verksamheten växer och utvecklas. Nu skapas tillsammans med fastighetsägaren Ihus förutsättningar för fortsatt utökad verksamhet i specialdesignade lokaler!

– Det är en härlig känsla att äntligen få sätta spaden i marken och påbörja detta efterlängtade bygge, säger Reine Lindholm regionchef, region Mitt på Xylem Sverige.

  • Datum: 30 september 2015 klockan 11.00
  • Plats: Vaksala-Eke Uppsala
  • Tid: 11,00 – ca 13,00
  • Kontakt: Bengt Johansson, Xylem Uppsala Tel: 018-781 88 21

Program

11 00             Samling, mingel

11.15             Tal av Ulf Häggbom, VD på Ihus samt första spadtaget

11.20             Några ord från Anders Engström, VD Xylem Sweden

11.30             Pressinformation

11.30             Liten matbit i anslutande byggnad – mingel

11.30             Produktvisning av vår personal

Under dagen finns möjlighet att titta på ritningar och träffa representanter från Ihus.

Området ligger strategiskt placerat med omedelbar närhet till avfarten till E4:an, och med endast ett par minuters körväg till Gränby köpcentrum och Uppsalas stadskärna.

 

I den nya anläggningen kommer vid sidan av traditionell service även service av turbiner att bedrivas, service för Xylems olika enheter över hela Europa.

Den nya anläggningen blir en del av företagets koncept som vi kallar Xylem Center. Detta innebär att både service, försäljning, utställning och utbildningsmöjligheter finns under ett och samma tak, allt för att kunna ge våra kunder bästa möjliga service.

Idag är 12 medarbetare placerade i Uppsala och verksamheten växer. Nu tar vi första spadtaget inför bygget i Vaksala-Eke i Uppsala och beräknar inflyttning till hösten 2016!

Varmt välkomna att vara med och dela glädjen med oss när vi nu sätter igång!

Vänliga hälsningar

Xylem Uppsala Reine Lindholm Regionchef Region Mitt