Nyhet2016-04-19

Xylem lanserar ny pumpstation för dränering

Nu lanserar Xylem en ny pumpstation för dränering, Flygt Compit Drän

För att tillgodose behovet av en robust och enklare pumpstation för dränering finns nu Flygt Compit Drän som håller torrt runt fastigheten

Mycket prisvärd, enkel paketlösning för bortpumpning av dränerings- och dagvatten. Komplett med Flygt SXM2 dräneringspump (med nivåvippa) och CE-märkt pumpstation av rotationsgjuten polyeten med rundad botten, krokar för kablage och snabbkoppling för installation av pumpen.

  • Teleskopiskt lock av polyeten (dubbelt låsbart) eller gjutjärn.
  • Enkel och flexibel installation; locket kan justeras upp till 40 cm i höjdled och inloppet kan placeras på tre alternativa höjder.
  • Kompakt utförande: Ø 500 mm, höjd 2 – 2,4 m, sumpvolym 110–330 liter. Isolering finns som tillbehör vid frysrisk.

Om Xylem

Xylem (NYSE: XYL) är en ledande global leverantör av vattenteknologi, som hjälper sina kunder att transportera, behandla, testa och effektivt nyttja vatten för allmännyttiga ändamål, i fastigheter för boende och kommersiellt bruk, samt inom industri och jordbruk. Företaget är verksamt i mer än 150 olika länder genom ett antal marknadsledande produktvarumärken och dess personal besitter bred expertis med starkt fokus på att finna lösningar lokalt på världens mest komplicerade vatten- och avfallsvattenproblem. Xylem har sitt huvudsäte vid Rye Brook, New York, och hade år 2013 årliga intäkter på 3,8 miljarder dollar och cirka 12 500 anställda runt om i världen. Under de två senaste åren har Xylem omnämnts på Dow Jones Sustainability World Index för främjandet av hållbara affärsmetoder och lösningar runt om i världen.

Namnet Xylem härstammar från klassisk grekiska och är den vävnad som transporterar vatten i växter. Namnet belyser vår ingenjörskonst inom vattenområdet genom att sammanlänka den med den bästa vattentransporteringen som finns – den som pågår i naturen. För mer information, besök osswww.xylem.com/se