Nyhet2021-11-10

Tapflo levererar tillbehör som gör jobbet!

För att din pump ska fungera så enkelt, bekvämt och bra som möjlig i din process så har Tapflo tagit fram väl valda tillbehör som på olika sätt hjälper pumpanvändare på vägen. Det kan vara en filterregulator som ser till du använder optimalt tryck och hastighet, en pulsationsdämpare som minskar pulsationer i efterföljande rörledning eller en vagn som gör att din pump kan användas på flera platser i din verksamhet.

Filterregulator

Med en filterregulator försäkrar du dig om att pumpen drivs med bra luftkvalitet samt optimalt tryck och hastighet för att spara energi. Dessutom ökar livslängden på pumpdelar när pumpen drivs på bästa möjliga vis.

Vagn – rulla pumpen dit den behövs!

En vagn som gör det enkelt att förflytta din pump är den bästa lösningen när tekniska processer finns på flera platser i din verksamhet. Detta betyder nästan obegränsad applikation. Tapflo tillverkar dem i hygieniskt och industriellt utförande.

Pumpstativ – installera pumpen där den passar bäst

Universella mark- och väggstativ som är utformade för att möjliggöra enkel och stabil installation av pumpar där du behöver dem i din i applikation. Kanske passar den bäst på väggen? Då finns stativ som gör installationen enkel.

Bärhandtag – förenklade lyft

Tapflos smidiga bärhandtag gör din tryckluftsdrivna membranpump till en bärbar enhet, exempelvis när pumpen används vid flera platser eller om pumpen behövs bäras på plats snabbt vid en nödsituation. Bärhandtagen finns i flera utföranden beroende på pumpmodell och finns nu även med inbyggt fäste till filterregulator.

Pulsationsdämpare

Aktiva pulsationsdämpare tar på ett mycket effektivt sätt bort oönskade pulsationer i rörledningen efter pumpen. En enkel åtgärd som minskar tryckfallet vid smala ledningar, ökar kapaciteten samt skyddar pump och ledningar.

För mer information kontakta:

Tapflo AB

Tel 0303-140 50
Filaregatan 4
442 34 Kungälv
Epost: info@tapflo.se
www.tapflo.se