Nyhet2022-04-20

Tapflo lanserar en ny produktserie av dränkbara pumpar

Tapflo är sedan 40 år en pålitlig partner på den industriella pumpmarknaden och erbjuder membranpumpar, centrifugalpumpar och annan industriell processutrustning. Nu breddar den globala pumptillverkaren och leverantören sitt erbjudande med lanseringen av en ny serie dränkbara pumpar för en rad olika applikationer.

Produktserien erbjuder pumpar för dränering, lättare avloppsvatten, avvattning och slam. Pumparna är optimerade för dag- och grundvatten, vatten som innehåller mjuka fasta ämnen och fibrösa material samt vatten som innehåller sand och slitande ämnen.

– Vi får fler och fler förfrågningar angående dränkbara pumpar så den här pumpserien är ett steg på vägen till att bli en ännu mer komplett pumppartner. Precis som våra övriga flödeslösningar kan vi snabbt leverera en rad modeller från våra lager och leverantörer över hela världen, berättar Håkan Ekstrand, Chief Commercial Officer hos Tapflo Group.

Pumpserien finns i flera utföranden och innehåller bland annat modeller med nivåvakt för ekonomisk, operatörsfri och automatiserad drift, effektiv motorkylning, överhettningsskydd, långt maximalt nedsänkningsdjup och dubbel positionering av utloppsriktning.

– Vi strävar alltid efter att möta våra kunders önskemål och att vara en ”one-stop-shop” för deras pumpbehov. Med den här serien av pumpar för bland annat avvattning, evakuering och dränering hoppas vi nå en ännu högre kundnöjdhet, förklarar Mikołaj Laguna-Horodniczy, Global Marketing Manager hos Tapflo Group.

Produktserien är tillgänglig hos alla Tapflo Group-bolag världen över idag.

För mer information kontakta:

Tapflo AB
Tel 0303-140 50
Epost: info@tapflo.se
www.tapflo.se

Tapflo AB tillverkar och levererar pumpar för effektiv och säker vätskehantering inom modern kemi- livs- och läkemedelsproduktion. Vi är verksamma över hela Sverige med huvudkontor, serviceverkstad och lager i Kungälv utanför Göteborg. Vi har varit verksamma på den svenska marknaden i över 40 år och är idag ett av Sveriges största pumpföretag. Lång erfarenhet, kunnig personal och ett starkt kundfokus gör oss till en säker och stabil samarbetspartner i allt som rör pumpar.

Tapflo AB är en del av Svenska Tapflo Group, Europas största producent av membranpumpar och en ledande distributör av industripumpar med dotterbolag och återförsäljare i 75 länder.