Nyhet2018-01-30

Ta steget in i den smarta fabriken

Lämna in din lågspänningsmotor på service i vinter så utrustar vi den med en ABB Ability™ Smart Sensor – utan extra kostnad

Effektiv tillståndsövervakning av lågspänningsmotorer har historiskt sedd varit en dyr och krånglig affär – tills nu. Nu finns ABB Ability™ Smart Sensor, en liten kompakt sensorenhet som förvandlar robusta motorer till intelligent maskinutrustning som själv meddelar när de behöver service.

Med hjälp av ABB Ability™ Smart Sensor blir det möjligt att arbeta med tillståndsbaserat underhåll för lågspänningsmotorer på ett nytt och kostnadseffektivt sätt. Den är samtidigt lätt att montera på i princip vilken lågspänningsmotor som helst, oavsett fabrikat*.

I vinter gör vi det ännu lättare!

Nu ingår en ABB Ability™ Smart Sensor och montering när du lämnar in din lågspänningsmotor på service hos någon av våra fem motorverkstäder. Vi ser till att din maskin är i topptrim och utrustar den samtidigt med det senaste inom tillståndsövervakning. Sensor och montering ingår i servicepriset.

Missa inte tillfället att få dina motorer att tala, boka din service idag!

Erbjudandet gäller en fram till den 31 mars 2018

Kontakta din lokala servicesäljare för mer information, förfrågan eller beställning.
Du når oss även via Kundcenter: 021-32 50 00 eller via e-post: motorsupport@se.abb.com

* Nuvarande version av sensor är godkänd för aluminium- och gjutjärnsmotorer med DOL-drift i storlekarna 160-450. Kompatibiliteten hos ABB Ability™ Smart Sensor kommer utökas till att omfatta andra motortyper som intermittent DOL-drift, VFD-styrda motorer och ATEX.