pumpar

SPX Flow Europe Ltd. Sweden

SPX Flow Europe Ltd. Sweden erbjuder ett sortiment som täcker pumpar, filter, ventiler, värmeväxlare, mixers, homogenisatorer och kompletta system. Johnson Pump och APV, två av SPX FLOW´s varumärken, representeras i Sverige av en organisation som satsar på nära samarbete med Er som kund för att hitta de bästa lösningarna på vätsketransport och behandling.

Kontakta din personliga säljare>>>

SPX FLOW (Johnson Pump) utvecklar, tillverkar och marknadsför Johnson Pump produkter. Vi fokuserar på pumpar och lösningar för processindustrin såsom livsmedel, bryggeri, läkemedel, kemi, petrokemi, papper & massa och generell industri.

SPX FLOW (APV) levererar innovativa produkter, lösningar process och stödtjänster till industrin inom livsmedel, mejeri, dryck, hälsovård, kemi, energi, marin, bioteknik och petrokemi. Som en del av SPX FLOW, kombinerar vi expertis inom processteknik med ledande intelligenta automationssystem.

SPX Flow Europe Ltd. Sweden – filial ägs av SPX FLOW Inc., USA.

SPX FLOW (NYSE:FLOW)  med säte i Charlotte i North Carolina, USA är ett globalt industriföretag med en årlig omsättning på 1,9 miljarder USD och med verksamhet i fler än 35 länder med mer än 8000 anställda. SPX FLOW utvecklar, tillverkar och säljer högt specialiserade, innovativa och tekniska produkter som hjälper till att möta den ökande globala efterfrågan på el och förädlade livsmedel och drycker, särskilt på tillväxtmarknader.

Fabrikatets representant i Sverige