Hitta rätt ventilleverantör

Länk till PumpGuiden – Ventilföretag >>>

Ventiler är en väldigt stor bransch eftersom ventiler finns i stort sett överallt. En ventilleverantör kan vara en tillverkare av ventiler, eller ett företag som representerar ett antal andra ventiltillverkare. I Sverige finns många ventilföretag (säljbolag) och ett antal ventilservice företag. I PumpGuiden hittar du kontaktuppgifter och information till din ventilleverantör.

Hitta rätt ventilfabrikat

Länk till PumpGuiden – Ventilfabrikat >>>

Ventilbranschen är förhållandevis stor och ventiler är en viktig komponent i pumpsystem. Det finns ett mycket stort antal ventilleverantörer världen över och de flesta ventilfabrikat representeras i Sverige av något av de svenska ventilföretagen. Vi har listat alla ventilfabrikat och ventilvarumärken med hänvisning till de företag som representerar dem i Sverige för att man lätt skall kunna komma i kontakt med rätt företag.

Hitta rätt ventiltyp

Länk till PumpGuiden – Produkter >>>

Det finns väldigt många olika typer av ventiler. Användningsområdena för ventiler är vitt skilda från varandra men i huvudsak kan man dela upp dem i kategorierna reglerventiler, avstängningsventiler eller isolationsventiler (eftersom man isolerar en komponent eller delar av ett system genom att stänga flödet), säkerhetsventiler som öppnar eller stänger för att skydda systemet på något sätt och till sist backventiler som ser till att inte flödet kan gå åt fel håll. I princip är varje applikation unik och det är något man tvingas ta hänsyn till för att göra ett korrekt ventilval. Varje ventiltyp har därför sina egenheter med både styrkor och svagheter. Under kategorin produkter i PumpGuiden beskrivs ventilernas olika egenskaper och där finns också information om vilka företag som kan leverera just den ventiltyp ni behöver.

Pumpportalen en informationskälla för ventiler

Pumpportalen är informationskällan för användare, slutkunder och maskinbyggare där man hittar neutral information om leverantörer av pumpar, ventiler, axeltätningar, drivutrustningar och mätinstrument för tryck- och flöde till pumpsystem. Vi agerar som en neutral källa för informationshämtning när det gäller både teknik och kommersiella tjänster, dessutom distribuerar vi nyheter till alla som vill veta mer om vad som händer inom kategorin produkter för pumpsystem genom nyhetsbrevet Branschnytt.

Klicka på länken om du vill prenumerera på Branschnytt från PumpPortalen>>>

Behöver Ni hjälp eller tycker att det saknas information om ert företag på Pumpportalen? Kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret eller ring oss för mer information.

Kontaktformulär

*” anger obligatoriska fält

(Namn)
(Företag)
(Position/Tjänst)
(Telefon)
(E-post)
(Meddelande)