PUMP-FLO

PUMP-FLO Solutions används idag av fler än 150 tillverkare 20.000 distributörer, innehåller fler än 120.000 pumpkurvor med 250,000 registrerade användarlicenser.

I mer än 25 år har PUMP-FLO försett pumpindustrin med de mest kraftfulla, omfattande, kostnadseffektiva och användarvänliga programvarorna i branschen. Ända sedan starten har PUMP-FLO visat vägen genom produktledarskap och teknisk innovation.

Genom att använda våra omfattande erfarenheter på både bredden och djupet överträffar våra lösningar idag de höga krav som våra kunders skiftande behov ställer på dagens pumpleverantörer.

Oavsett om det handlar om att hjälpa våra kunder att effektivisera verksamheten genom att minska kostnaderna eller generera mer intäkter, är våra lösningar trimmade för att leverera enligt just Era behov.

 

Produkterna är anpassade efter respektive affärsområde, välj den PUMP-FLO produkt som verkar passa bäst för Era behov:

PUMP-FLO Premium >>>

PUMP-FLO Premium saknar inga funktioner när det gäller att välja rätt pump. Funktioner för snabbsökning, beräkning, urval och jämförelse, självklart finns utskrifts möjlighet  och man kan även spara urvalslistor, allt från de ledande pumptillverkarnas online-kataloger. Webbplatsen körs på en helt ny sökmotor och innehållet presenteras snyggt och effektivt. Ge PUMP-FLO Premium ett försök redan idag!

PUMP-FLO Insight >>>

PUMP-FLO Insight är en komplett webbaserad lösning för tillverkare av pumpar. Insight hjälper användaren att effektivisera affärsprocesser såsom pumpval, förfrågan och offerter, prissättning och konfigurering samt orderhantering och mycket mer. Med en kombination av avancerade programvarumoduler, byggs en mjukvaruplattform som möter era specifika affärsbehov.

PUMP-FLO Enterprise >>>

Är lösningen för tillverkare och distributörer av pumpar som vill sammanställa och erbjuda kunder och återförsäljare möjligheten att jobba med pumpval, förfrågningar och säljledning i en Windows och/eller Webbaserad miljö och programvara.

ePUMP-FLO >>>

ePUMP-FLO är ett kraftfullt, flexibelt och kostnadseffekt webbaserat program för företag som vill integrera pumpval, förfrågning och offerthantering till hemsidan och e-handels applikationer. Föreställ er en elektronisk katalog som ligger sökbar på Internet av potentiella pumpkunder, där de själva kan göra sitt pumpval genom att uppge de pumpbehov de har. ePUMP-FLO anpassas med Ert varumärke, speciella behov och med de verktyg som ni behöver för att tillfredsställa de krav som Er säljkår och Era kunder ställer på en webbaserad produktkatalog.

PUMP-FLO Desktop

Programversionen PUMP-FLO Desktop bygger på den erkända och prisbelönta PUMP-FLO plattformen som gör det möjligt att utifrån ett pumpbehov, välja lämpligaste pump alternativ från flera pumptillverkares elektroniska kataloger. PUMP-FLO Desktop finns att köpa som en fristående eller nätverk licens. Pumpkataloger hämtas från en databas och finns alltid tillgängliga, även om din tillgång till Internet råkar vara begränsad. Programmet är också integrerat i mjukvarorna PIPE-FLO ® och Flow-of-Fluids där användaren kan göra avancerad konstruktion, beräkningar och optimering av pumpsystem och vätskors flöde i rörledningar.

PUMP-FLO Select

PUMP-FLO Select är en fri online tjänst där användaren kan göra pumpval från ledande tillverkares online-kataloger. PUMP-FLO Select innehåller pumpkurvor och annan användbar information och även om gränssnittet bygger på den gamla PUMP-FLO mjukvaran men programmet är mycket användbart. Ge det ett försök, det är som sagt helt gratis!

Välkomna att kontakta oss om ni vill veta mer!