Nyhet2016-04-07

Pumpdagen 5 oktober 2016

För fjärde året i rad arrangeras Pumpdagen – Kunskapsdagen om pumpar och pumpsystem. Pumpdagen vänder sig till dig som vill lära dig mer om produkter och tekniker som ökar driftsäkerheten, effektiviserar underhållet och minskar kostnaden för drift av pumpsystem.

Program

Arbetet pågår för fullt och vi kan lova ett mycket intressant program när vi öppnar portarna den 5 oktober.

Det finns fortfarande möjlighet att lämna in förslag på bidrag och vi söker i första hand dig som har genomfört projekt eller åtgärder som lett till effektivisering av drift och underhåll av pumpsystem och som vill dela med sig av erfarenheterna kring dessa projekt. Skicka ett mejl till Pumpportalen eller ring oss för mer information.

Vill ni ta del av presentationerna från Pumpdagen 2015 finner ni dem  här>>>

Anmälan

Pumpdagen arrangeras som ett heldagsevent i samband med ProcessTeknik mässan på Svenska Mässan i Göteborg den 5 oktober.

Anmäl dig här>>>

Partners

Precis som under Pumpdagen 2015 inbjuds ledande svenska branschföretag att presentera innovationer och lösningar för underhålls- och/eller energioptimering av pumpsystem (kan vara en enskild komponent i ett pumpsystem).

Den inbjudna målgruppen är beslutsfattare inom processindustri samt VA och energisektorn som får möjlighet att under en intensiv dag lyssna till intressanta föreläsningar, delta i en frågestund och diskutera problemställningar med representanter från branschföretagen.

Vi erbjuder samtliga branschföretag ett partnerpaket bestående av:

  • Din logo på ALLA marknadsföringsannonser
  • Möjlighet till give-aways till deltagarna
  • Din logo exponeras i specifika e-utskick som når ovannämnda målgrupp.
  • Din logo i programmet som delas ut till alla deltagare
  • Ståbord under seminariet i direkt anslutning till lunch och kaffe- och mingelpauser med möjlighet att presentera era produkter/tjänster.
  • Deltagarlista med kontaktuppgifter

Vill du veta mer om deltagande som föreläsare, deltagare eller partner under Pumpdagen 2016 – hör av dig till oss!

info@pumpportalen.se

Tel.: 031-7996005

Om Pumpdagen : En användbar kunskapsdag kring drift och underhåll av pumpsystem. För dig som använder och fattar beslut kring drift och underhåll av pumpsystem – inom kraft- och processindustrin samt VA.