Nyhet2023-08-21

Ny VD på Busch Vakuumteknik

Magnus Johansson går vidare till nya utmaningar och slutar därmed på Busch Vakuumteknik, en roll som han haft sedan 2012. Åsa Jönegren är utsedd till ny VD och tog över ansvaret den 14 augusti.

”Fortfarande efter 11 år känner jag att det varit roligt och lärorikt på Busch, så beslutet att gå vidare togs med blandade känslor. Företaget har utvecklats mycket starkt och jag är tacksam och stolt över teamet och att ha fått vara en del av framgången. Framför allt är jag glad för nya vänner jag fått och det är med en positiv känsla jag nu går vidare och lämnar över till Åsa. Jag ser att hon är en ledare som kan ta det vidare och utveckla företaget som den ledande leverantören av vakuumlösningar i Sverige.” Säger Magnus Johansson.

”Jag ser fram emot att fortsätta utveckla bolagets starka kundrelationer och kompletta erbjudanden inom vakuumteknik och systembyggnation. Busch Vakuumteknik har en stark position och ett fantastiskt varumärke. Att få fortsätta utvecklingen tillsammans med vår engagerade och kompetenta personal är ett privilegie. Jag vill även rikta ett speciellt tack till Magnus för den fina grund som är byggd under hans år som VD och som jag nu kan bygga vidare på.” Utvecklar Åsa Jönegren, nytillträdd VD för Busch Vakuumteknik.

För mer information kontakta

Busch Vakuumteknik AB
Epost: info@busch.se
Telefon: 031-338 00 80
www.busch.se