Nyhet2015-09-10

Ny SMS-modul till Kessel pumpstationer

Kessel TeleControl är den nya SMS-modulen till kontrollenheter på bakvattenskydd och pumpstationer från GPA Flowsystem AB. Med TeleControl får du enkelt ett SMS till din mobil vid fel, varningar eller aktiviteter på modulen.

TeleControl fungerar på alla Komfort kontrollenheter till Kessel pumpstationer och bakvattenskydd. Enligt Andreas Ebbesson, produktchef Kessel, gör modulen arbetet lättare för bland annat fastighetsägare, servicepersonal och tömningsfirmor.

– Om det uppstår ett fel på ett system kan teknikern få ett SMS direkt i sin telefon. Dessutom kan teknikern ta med sig rätt verktyg och reservdelar till systemet eftersom TeleControl har talat om exakt vad som är sönder eller behöver service, säger Andreas Ebbesson.

TeleControl har ett SIM-kort som vilken mobiltelefon som helst. Den skickar SMS till upp till tre mobiltelefoner. Man döper modulen så att man vet exakt vart SMS:et kommer ifrån, till exempel ”GPA 1, Pumpstation källare”.

För mer information kontakta

GPA Flowsystem AB
Brovägen 5
SE-266 75 Hjärnarp

Telefon: +46 (0)431-44 58 00
Fax: +46 (0)431-45 46 66
e-post: info@gpa.se
www.gpa.se

GPA är Skandinaviens ledande leverantör av rör, rörsystem och komponenter samt ventiler och kopplingar för flödesteknik.