Nyhet2019-10-29

Ny projektchef till Prominent Doserteknik AB

1 November 2019 välkomnar vi Jan Sundén som ny projektchef till ProMinent Doserteknik AB.

Med sin mångåriga erfarenhet från branschen; bl a som projektledare på Nordic Water, med olika uppdrag hos TTS Ships Equipment såsom konstruktör, site manager utomlands samt teknisk projektledare och hans erfarenhet av att driva eget med inriktning på svetsning och bearbetning till fartyg- och flygindustrin, känner vi att Jans bakgrund passar väl in på ProMinent.

Jan ser sig själv som en tekniker som gillar nya utmaningar och han ser fram emot att vara med och skapa ett bra ”team work” och att utveckla ProMinent på ett fortsatt bra sätt.

Med en aktiv fritid hämtar han kraft och energi genom att tillbringa tid med familjen i deras fritidsbåt, där han i den mån han kan försöker lära barnbarnen lite båtvett och det lilla han kan om fiske. Dykning och jakt är annars två andra sysselsättningar som står högt upp på listan.

I sin roll på ProMinent kommer Jan att både stödja och leda projektavdelningen samt driva egna större projekt där han blir en kontaktperson mellan säljare, kund och leverantörer.