pumpar

Low2High Vacuum AB

FöretagetLow2High Vacuum är exklusiv återförsäljare av Oerlikon Leybold Vacuums produkter i Sverige och Norge, samt av SRK-Systemtechniks frystorkar i Norden. Vi tillhandahåller ett brett utbud av avancerad vakuumteknik till såväl tillverknings- och analysprocesser som forskning och utveckling. Vi har funnits sedan 1962, så vi vågar stå för vad vi säger ”Vi kan vakuum”. Vårt huvudkontor med serviceverkstad finns i Sisjön, Göteborg, och i Uppsala finns vi representerade i form av ett säljkontor med tillhörande serviceverkstad även där.
Oerlikon Leybold VacuumTidigare ingick det svenska bolaget i den stora Oerlikon-koncernen, men under senhösten 2009 valde vi att stå på egna ben. Vi har självklart ett gott och nära samarbete med vår tidigare ägare, så våra kunder fortsatt får bästa tänkbara service. Oerlikon Leybold Vacuums kärnverksamhet kretsar kring att utveckla användnings- och kundspecifika system för att uppnå vakuum, samt avlägsnande av de gaser som uppstår i tillverkningsprocessen. I nästan alla tillverkningsprocesser används vakuum i någon form någonstans i produktionsledet. Det kan vara allt från en ensam pump till stora avancerade vakuumsystem, oavsett vilket så kan vi hjälpa dig och ditt företag med vad just ni behöver.
SRK-SystemtechnikSRK-Systemtechnik tillverkar och säljer frystorkar. Detta är något som tidigare Leybold hade i sitt sortiment, men som sedermera togs bort. Under andra halvan av 2010 inledde Low2High Vacuum ett samarbete med SRK-Systemtechnik som innebär att vi är exklusiv återförsäljare av deras sortiment i Norden. Frystorkning är exempelvis en vanlig metod för att bevara färskheten och öka livslängden på livsmedel så som kaffe. Inom biokemi används metoden för att kunna bevara exempelvis vaccin under en lång tid. Vi är glada att åter ha möjligheten att erbjuda våra kunder denna produkt.

Adresser

Datavägen 57B

436 32 Askim

Epost: info@low2high.se

Telefon: 031-68 84 70

Fax:

http://www.low2high.se/

Produktkategorier