pumpar

Johnson Pump

I mer än 40 år har Johnson Pump som varumärke utvecklat, tillverkat och marknadsfört förträngnings- och centrifugalpumpar. Erfarenheten och expertisen, i kombination med ett brett modellutbud, gör oss till en av världens mest pålitliga pumptillverkare.  Varje kunds process är på något sätt unik; det är det lilla extra som placerar dig i främsta ledet. Din unika process kräver troligen en lika unik lösning för vätskebehandling. Vi lyssnar noga till våra kunders speciella behov.

Med vårt breda sortiment av SPXFLOW Johnson Pump produkter i standardutförande som bas kan vi erbjuda det lilla extra i form av materialval och smarta lösningar för att hålla dig på topp. Utöver pumpar har du via SPXFLOW tillgång till en mängd flödesteknologier; allt från ventiler och mixrar till värmeväxlare, service och hela system. Vi erbjuder även excenterskruvpumpar och slangpumpar.

Vi tror på låg livscykelkostnad. Att köpa en pump är inte en engångsaffär, pumpen skall fungera under lång tid. Service och underhåll är därför lika viktigt för oss såväl som att förse våra kunder med lösningar som passar varje unik applikation. Vi är därför mycket mera än en tillverkare av Johnson Pump pumpar, vi är en leverantör av lösningar. Vi sätter våra kunders krav och produktens kvalitet i fokus, vilket stöds av våra certifieringar; ISO 9001 och 14001.

Fabrikatets representant i Sverige