Nyhet2019-05-08

Intressant mässa med intressanta pumplösningar

Nyligen arrangerades mässan Advanced Engineering i den nyöppnade mässan i Åbyhallen, Göteborg den 27 – 28 mars. Den nya mässan drivs av Easy Fairs som stolt meddelar att mässan levde upp till förväntningarna. Den nya mässhallen skapade en modern och fräsch känsla som smittade av sig på utställare som la ner mycket tid och arbete på att bygga riktigt spännande och inbjudande montrar med engagerad personal.

Bland företagen fanns Volvo, SKF, ABB, Chalmers, NIBE, Semcon, Saab, Veolia, Husqvarna, Sigma, Boliden, Kongsberg och Aliaxis som bl.a. visade på intressanta alternativa material på pumpkomponenter för att öka slitstyrka och livslängd.

”Det var en mycket positiv atmosfär bland utställare och besökare på mässan. Intresset för Aliaxis’ högpresterande keramiska produkter och lösningar var stort. Vi hade många besökare i vår monter, både befintliga kunder och nya kontakter med spännande produkter och projekt. Tillströmningen till vår monter var över förväntan och var jämförbar med två bra dagar på Elmia Subcontractor för oss” säger Cornelia F. Sundberg, VD på Aliaxis. Det är helt enkelt en bra mässa och ett bra forum för att utveckla och skapa affärer. Aliaxis planerar att ställa ut på Advanced Engineering 2020 igen.

För mer information om Aliaxis produkter kontakta Cornelia F. Sundberg

Aliaxis Utilities & Industry AB
Stormbyvägen 6 – 163 55 Spånga – Sweden
Tel +46 8 446 69 27 (dir) – Fax +46 8 446 69 11

www.aliaxis-ui.secornelia.f.sundberg@aliaxis-ui.se