Nyhet2017-09-27

Den 5 oktober invigs Xylem Rental i Norrköping/Åby

Vår nya fina anläggning,  Xylem Center i Norrköping/Åby har byggts ut och Xylem Norrköping blir nu navet för Xylem Sveriges uthyrningsverksamhet, Xylem Rental.

Nu när anläggningen är helt klar håller vi öppet hus och inviger Xylem Rental med invigningsceremoni kl 12.00 – varmt välkommen!

Om Xylem

Xylem (XYL) är ett ledande globalt vattenteknikföretag som ägnar sig åt att utveckla innovativa teknologiska lösningar för världens vattenutmaningar. Företagets produkter och tjänster transporterar, behandlar, bevakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader samt inom jordbruket. Genom bolagets förvärv av Sensus i oktober 2016 utökade Xylem sin produktportfölj med smart mätutrustning, nätverksteknik och avancerade dataanalytiska instrument för vatten-, gas, och elindustrin. Det sammanslagna bolagets knappt 16 000 medarbetare besitter omfattande applikationsexpertis med stort fokus på att identifiera mångsidiga, hållbara lösningar. Xylem, vars huvudkontor ligger i Rye Brook New York, hade en omsättning på 3,7 miljarder USD under 2015 och är verksamt i över 150 olika länder genom en rad marknadsledande varumärken. 

 

Namnet Xylem härstammar från klassisk grekiska och är den vävnad som transporterar vatten i växter. Namnet belyser vår ingenjörskonst inom vattenområdet genom att förknippa den med den bästa sortens vattentransport – den som finns i naturen. För mer information, besök oss på www.xylem.com/se