Nyhet2020-03-03

AxFlow stärker organisationen med nya medarbetare

AxFlow stärker sin organisation och presenterar fyra nya medarbetare.

Daniel Bonving, försäljningsingenjör Västra distriktet

Daniel har lång och gedigen erfarenhet inom teknisk försäljning som försäljningsingenjör med avancerad teknik och projekt. Närmast kommer Daniel från Samson Mät- och Reglerteknik AB med försäljning av ventiler och reglerutrustning. Daniel har bred kunskap från försäljning inom processindustri, applikationer för läkemedels- till petroleumindustrin samt energisektorn som kraftvärmeverk och fjärrvärmecentraler. Daniel kommer att ansvara för Västra distriktet och ersätter Martin Brettmo.

Jimmy Frödén, försäljningsingenjör Östra distriktet

Jimmy kommer närmast från SPX Flow Europe i Örebro där han arbetat som utesäljare, men startade redan 1996 på Johnson Pump AB och har stor kunskap om pumpar och pumpsystem. Sin breda erfarenhet inom branschen har Jimmy erhållit genom roller som produktionsplanerare, montör, inköpare, kundsupport, säljstöd och innesäljare. Hos AxFlow kommer Jimmy ansvara för Östra distriktet och ersätta Hans Lundkvist som gått i pension.

 

Stefan Wassberg, produktspecialist för Gardner Denver Elmo Rietschle

Stefan har arbetat med vakuumpumpar och gaskompressorer i över 20 år och kommer närmast från en mångårig anställning hos Gardner Denver där han ansvarat för försäljning av programmet Elmo Rietschle. Med Stefans långa erfarenhet och djupa kunskap kommer AxFlow att kunna ge en oöverträffad service och support till kunder för programmet Elmo Rietschle.

Peter Sundberg, produktspecialist

Peter kommer närmast från Tapflo där han arbetade som försäljningsingenjör, dessförinnan har Peter arbetat på Debe Pumpar med centrifugalpumpar under 17,5 år. Peter har erfarenhet från sälj, inköp, produktion och produktutveckling som kommer väl till pass hos AxFlow. Hos AxFlow kommer Peter ansvara för produkter som Almatec, Blackmer, Hermetic, Johnson Pump Industry/SPX, Maag, OBL, System One och Wilden.

Kontakta AxFlow om du vill veta mer:

AxFlow AB

Tel.: 08-602 22 00
e-post: kundservice@axflow.se

www.axflow.com

AxFlow ABdel av AxFlow-gruppen inom Axel Johnson International, är specialiserat på marknadsföring, distribution och tillhandahållande av heltäckande försäljning och teknisk service av högkvalitativ flödeshanteringsutrustning. AxFlow levererar utrustning från världsledande tillverkare till kunder inom industrisektorer som keramik, kemi, petrokemi, livsmedel, läkemedel, massa och papper, samt vatten och avlopp. Sedan företaget grundades 1989 har en hög teknisk kompetens, ett omfattande sortiment av produkter och tjänster, samt engagemang och integritet bidragit till företagets stadiga tillväxt. AxFlow-gruppen är verksam i 32 länder, har ca 1100 anställda och en årsomsättning på 300 MEUR (2019).

Läs mer om AxFlow AB: www.axflow.se

Axel Johnson International en privatägd svensk industrigrupp som består av mer än 110 bolag i 27 länder, med en omsättning på 960 miljoner EUR. Axel Johnson International präglas av ett aktivt, långsiktigt ägarskap med ambition att främja förnyelse och skapa tillväxt. Fokus ligger på företag verksamma inom strategiskt utvalda nischmarknader som erbjuder tekniska komponenter och lösningar till industriella processer. Idag har koncernen fem affärsområden: Fluid Handling Solutions, Industrial Solutions, Lifting Solutions, Power Transmission Solutions och Transport Solutions.

www.axinter.com