Nyhet2018-02-27

AxFlow AB representerar nu Johnson Pump centrifugalpumpar i Sverige

SPX FLOW meddelar att AxFlow AB kommer att representera varumärket Johnson Pump för industriella centrifugalpumpar i Sverige och därmed utvidga sin breda erfarenhet av pumpinstallationer i Europa inom processindustrin.

– Vi har samarbetat med AxFlow i många år och har god erfarenhet av deras styrkor inom flödeshantering. Vi har inom SPX FLOW lanserat ett nytt strategiskt nordiskt team för Johnson Pump och ökar nu vårt fokus och ansvar med att täcka hela Norden. Samarbetet mellan AxFlow och SPX FLOW gällande Johnson Pump centrifugalpumpar kommer att ha en positiv inverkan på att stödja kunderna inom centrifugalpumpar i Sverige, säger Robert Persson Östlund, SPX FLOW försäljningschef Johnson Pump.

För mer information om SPX FLOW, besök www.spxflow.com

Kontakt: Robert Persson Östlund Sales Manager Johnson Pump Industry

e-post: robert.persson.ostlund@spxflow.com

SPX Flow Technology Sweden AB

+46 70 920 69 75

Om SPX FLOW Inc. SPX FLOW, baserat i Charlotte, North Carolina, är en global leverantör av högteknologiska och innovativa flödesteknologiska lösningar. Med sina många ledande varumärken har SPX FLOW en lång historia av att serva marknadssektorerna för mat och dryck, kraft och energi samt industriella applikationer. SPX FLOW har cirka 2 miljarder dollar i årliga intäkter med verksamhet i över 35 länder och försäljning i över 150 länder.