pumpar

ARO Ingersoll-Rand

ARO Ingersoll Rand en av världens största tillverkare av tryckluftsdrivna kolv- och membranpumpar. Med vårt omfattande program av ARO kvalitetspumpar kan vi erbjuda den bästa lösningen för pumpning, sprutning och dosering från fat, lagertank och andra behållare. Vi pumpar alla typer av vätskor, även mycket aggressiva kemikalier med fasta partiklar och de med mycket hög viskositet såsom tex. tätningsmassor.
ARO Membranpumpar ARO Membranpumpar erbjuder med sin patenterade ventilteknologi Simul Shift TM och Quick Dump TM en snabb växling och en isfri motorgång. ”Quick-dump” ventilerna avleder kalluften för att förhindra frysning. Kombinationen av bultad konstruktion och långlivade membran ger ökad drifttid och en oöverträffad enkelhet vad gäller underhållet.
ARO Kolvpumpar ARO Kolvpumpar ger industrin bevisad tillförlitlighet med precision, kontroll och ekonomi för vätskeleverans. De har en effektiv och enkel design vilket gör att AROs kolvpumpar känns som en av de mest pålitliga på marknaden.

Fabrikatets representant i Sverige