Nyhet2018-06-25

Armatec utvecklas och förstärker med en ny medarbetare

Victoria Faugust kommer från och med den 18 juni att förstärka Armatecs avdelning Teknisk Armatur och Pump.

Armatecs försäljning av Flowserve SIHI-pumpar utvecklas och därför förstärker vi nu med Victoria Faugust som tillträder en tjänst som Marknads- och Produktansvarig för vårt pumpsortiment. Victoria har gedigen erfarenhet från processindustrin och pumpar i synnerhet då hon i olika roller har arbetat med pumpar sedan 2004. Hon kommer nu senast ifrån KSB Mörck där hon de senaste åren arbetat med teknisk försäljning. Med sitt genuina intresse för teknik, djupa kompetens och breda erfarenhet kommer hon att förstärka avdelningen avsevärt.

Armatec utvecklar kundanpassade koncept inom flödesteknik för vatten, värme, kyla och process. Alla våra tekniska lösningar utgår från kundernas specifika problem och möjligheter. Målet är att förenkla kundernas vardag genom att leverera färdiga system, funktionslösningar eller produkter. Vi erbjuder olika koncept för bland annat värmeväxling, pump- och mätteknik, avstängning och automation, styr och reglerteknik samt energieffektivisering.

Armatec är ledande i branschen tack vare våra medarbetares breda och djupa tekniska kunskap. Vi samarbetar med entreprenörer och konsulter. Våra koncept används både av energi- och industrisektorn och aktörer inom fastighetsbranschen.

Concepts for flow technology

Våra olika koncept inom flödesteknik börjar med en tydlig och bärande idé. En kundanpassad lösning på ett tekniskt problem. Konceptet utgår alltid från de särskilda behov som finns i din verksamhet. Därefter utvecklas koncepten av våra skickliga, engagerade och nyfikna medarbetare. Målet är att leverera flexibla lösningar för specifika kundbehov som ger ökad livslängd, högre produktivitet och tillgänglighet – därmed bättre ekonomi över tid.

Armatec bildades 2003 men har mer än 60 års erfarenhet av branschen. Armateckoncernen finns i Sverige, Danmark, Norge, Finland och ägs av Ernströmgruppen. Vi representerar starka varumärken såsom Alfa Laval, Bernard Controls, LESER och Flowserve på den nordiska marknaden.

www.armatec.se