Nyhet2020-09-24

Armatec öppnar digital Processteknikmonter

Den 6–8 oktober 2020 skulle Processteknik ägt rum och i monter C03:12 skulle Armatec presenterat smarta lösningar inom flödesteknik. Efter tvärniten som skakade om hela världen gäller det att tänka om och hitta andra vägar att gå. Med det sagt så ställer Armatec om och har nu öppnat sin digitala Processteknikmonter på armatec.se.

Målet med den digitala mässmontern är att redan nu, låta besökarna ta del av applikationer och flödestekniska lösningar anpassade efter kundspecifika behov. Temat för Processteknikmässan är hållbarhet, smart industri och energieffektivisering. På armatec.se presenteras därmed lösningar genom koncept inom Ventiler & Automation, Pumpteknik och Industriella system med tillhörande produkter.

Under två förmiddagar den 13 och 14 oktober går Armatec dessutom live för att diskutera dessa ämnen med både interna och externa talare. Däribland några som Pontus Cornelius – VD på Enströmgruppen, Lina K Wiles – Hållbarhetschef på Berendsen och Andreas Löfgren – Affärsområdeschef på REC Indovent. Värda att nämna är även Armatecs experter som Torbjörn Sellersjö – Produktansvarig inom Tryckavsäkring, Hampus Helgegren – Produktansvarig inom Ventilautomation & Reglerteknik, Mikael Ahlén – Produktansvarig inom Pumpteknik samt Johan Westerberg – Projektledare för Industrisystem.

Se till att träffa Armatec digitalt och ta del av presentationer där hållbar industri och smarta lösningar står i fokus.

Armatec AB är ett kunskapsföretag som utvecklar kundanpassade koncept för vatten, värme, kyla och process i Norden. Armatec ägs av Ernströmgruppen och är en nordisk koncern med huvudkontor i Sverige och dotterbolag i Danmark, Norge och Finland. Vi omsätter 1 000 MSEK i Norden och är fler än 250 anställda, varav 60 vid vårt huvudkontor i Göteborg. Armatec bildades 2003 men har mer än 70 års erfarenhet av branschen och representerar starka varumärken såsom Alfa Laval, Bernard Controls, Flowserve och LESER på den nordiska marknaden.

Ernströmgruppen AB är ett privatägt, industriellt konglomerat som utvecklar och förvärvar välskötta företag inom teknikhandel och industri. Affärsmodellen bygger på att kombinera det bästa med småföretagandets entreprenörsanda och det stora företagets styrkor såsom stabilitet, struktur och erfarenhetsutbyte. I företagsgruppen ingår 31 nischbolag såsom Armatec, Armaturjonsson, Kruge Piping Systems, CM Hammar, Rimeda, REC Indovent, Polyform, BS Elcontrol, Ouman m.fl. Företagsnätverket, som 2019 för sjunde året i rad nådde all-time-high resultat, omsätter över 2,5 miljarder kronor och har över 1 000 anställda i Norden och Baltikum.

För mer information:

Presskontakt

Berndt Öjerborn, Affärsområdeschef Entreprenad & Marknadschef, berndt.ojerborn@armatec.se, +46 31 890 100, +46 31 890 144