Nyhet2017-02-02

Armatec lanserar Tryckhållning 2.0 – resultatet av gedigen produktutveckling

Vårt sortiment inom Tryckhållning & Expansion utökas genom lanseringen av våra nya tryckhållningsenheter i ny spännande form och med ännu bättre funktionalitet. Utöver den nya designen består de två utmärkande förändringarna i förbättrad ergonomi för användaren och ökad hållbarhet.

Den nya utformningen av tryckhållningsenheterna ger användaren en högre och bättre arbetsställning och vårt tidigare plåtchassi kommer att ersättas av polyeten vilket innebär betydligt lägre vikt. Detta i kombination med en ny tydlig OLED-display kommer att förbättra ergonomin avsevärt. Det nya materialvalet kommer att göra en stor del av produkterna återvinningsbara vilket är i linje med Armatecs hållbarhetsarbete.

Utöver förändrad och förbättrad form har vi dessutom utökat sortimentet med en ny tryckhållningsenhet med pump som klarar drifttryck upp till 7,0 bar och som är PN 16-klassad. Det nya, uppdaterade sortimentet kommer att gå i samma gröna färg och med samma långa livslängd som utmärker våra expansionskärl.

Armatec löser tekniska utmaningar inom värme, vatten, kyla och process. Alltid utifrån våra kunders önskemål och krav med långsiktig hållbarhet som mål.

För ytterligare information kontakta:
Berndt Öjerborn
031-890 144
berndt.ojerborn@armatec.se