Nyhet2017-02-07

Armatec har utsett ny Teknisk chef

Manuel Costa har utsetts till Teknisk chef inom Armatec. Han kommer i sin nya roll bland annat att ansvara för och arbeta med bolagets övergripande teknikutveckling i syfte om kontinuerlig förbättring av Armatecs erbjudande och resultat. Manuel kommer dessutom att agera tekniskt stöd samt vara den som hanterar företagets myndighetskontakter för att säkerställa att kvaliteten i vårt tekniska förbättringsarbete hålls.

Manuel har mer än 20 års gedigen erfarenhet av arbete inom området flödesteknik. De senaste 6 åren har Manuel varit verksam som Marknads- och Produktansvarig på Armatec, nu senast inom området Teknisk armatur och Pump. Manuels omfattande tekniska kompetens, förmåga att skapa struktur samt ständiga strävan efter förbättring gör oss övertygade att Manuel på ett dedikerat sätt kommer att utveckla vår verksamhet ytterligare.

För ytterligare information kontakta:
Berndt Öjerborn
031-890 144
berndt.ojerborn@armatec.se

Armatec utvecklar kundanpassade koncept inom flödesteknik för vatten, värme, kyla och process. Alla våra tekniska lösningar utgår från kundernas specifika problem och möjligheter. Målet är att förenkla kundernas vardag genom att leverera färdiga system, funktionslösningar eller produkter. Vi erbjuder olika koncept för bland annat värmeväxling, pump- och mätteknik, avstängning och automation, styr och reglerteknik samt energieffektivisering.

Armatec är ledande i branschen tack vare våra medarbetares breda och djupa tekniska kunskap. Vi samarbetar med entreprenörer och konsulter. Våra koncept används både av energi- och industrisektorn och aktörer inom fastighetsbranschen.

Concepts for flow technology

Våra olika koncept inom flödesteknik börjar med en tydlig och bärande idé. En kundanpassad lösning på ett tekniskt problem. Konceptet utgår alltid från de särskilda behov som finns i din verksamhet. Därefter utvecklas koncepten av våra skickliga, engagerade och nyfikna medarbetare. Målet är att leverera flexibla lösningar för specifika kundbehov som ger ökad livslängd, högre produktivitet och tillgänglighet – därmed bättre ekonomi över tid.

Armatec bildades 2003 men har mer än 60 års erfarenhet av branschen. Armateckoncernen finns i Sverige, Danmark, Norge, Finland och ägs av Ernströmgruppen. Vi representerar starka varumärken såsom Alfa Laval, Bernard Controls, LESER och Flowserve på den nordiska marknaden.

www.armatec.se