Nyhet2020-01-19

Armatec hälsar ny försäljningschef välkommen

Lena Boman kommer från och med den 13 januari att ansvara för avdelningen Entreprenad Syd på Armatec.

Tillsammans med sitt team kommer Lena att driva och utveckla säljorganisationen med fokus på att skapa ännu större kundnytta. Genom att fortsätta bygga långsiktiga relationer och arbeta med tydliga erbjudanden mot specifika kundgrupper kommer Armatec att komma ännu närmare sina kunder.

Närmast kommer Lena från Göteborg Energi där hon har arbetat som avdelningschef inom verksamhetsutveckling. Lenas erfarenheter inom försäljning, verksamhetsutveckling samt ledarskap i kombination med hennes intresse för teknik är ett utmärkt tillskott i Armatecs säljorganisation.

För ytterligare information kontakta:
Berndt Öjerborn
031-890 144
berndt.ojerborn@armatec.se


Armatec AB
är ett kunskapsföretag som utvecklar kundanpassade koncept för vatten, värme, kyla och process i Norden. Armatec ägs av Ernströmgruppen och är en nordisk koncern med huvudkontor i Sverige och dotterbolag i Danmark, Norge och Finland. Vi omsätter 1 000 MSEK i Norden och är fler än 250 anställda, varav 60 vid vårt huvudkontor i Göteborg. Armatec bildades 2003 men har mer än 70 års erfarenhet av branschen och representerar starka varumärken såsom Alfa Laval, Bernard Controls, Flowserve och LESER på den nordiska marknaden.

Ernströmgruppen AB är ett privatägt, industriellt konglomerat som utvecklar och förvärvar välskötta företag inom teknikhandel och industri. Affärsmodellen bygger på att kombinera det bästa med småföretagandets entreprenörsanda och det stora företagets styrkor såsom stabilitet, struktur och erfarenhetsutbyte. I företagsgruppen ingår 31 nischbolag såsom Armatec, Armaturjonsson, Kruge Piping Systems, CM Hammar, Rimeda, REC Indovent, Polyform, BS Elcontrol, Ouman m.fl. Företagsnätverket, som 2019 för sjunde året i rad nådde all-time-high resultat, omsätter över 2,5 miljarder kronor och har över 1 000 anställda i Norden och Baltikum.