Nyhet2020-02-10

Armatec förstärker med ytterligare en försäljningschef

Från och med den 10 februari kommer Andreaz Wennerström att ansvara för avdelningen Entreprenad Norr på Armatec.

Andreaz kommer närmast från Sandbäckens Rör där han har arbetat som servicechef för installationsprojekt och eftermarknad. Dessförinnan har han arbetat på Comfort, Bravida och på Caverion som avdelningschef. Med sin erfarenhet inom försäljning, installation och inblick i de flödestekniska problem som Armatecs kunder står inför, kompletterar Andreaz säljorganisationen väl.

Armatec AB är ett kunskapsföretag som utvecklar kundanpassade koncept för vatten, värme, kyla och process i Norden. Armatec ägs av Ernströmgruppen och är en nordisk koncern med huvudkontor i Sverige och dotterbolag i Danmark, Norge och Finland. Vi omsätter 1 000 MSEK i Norden och är fler än 250 anställda, varav 60 vid vårt huvudkontor i Göteborg. Armatec bildades 2003 men har mer än 70 års erfarenhet av branschen och representerar starka varumärken såsom Alfa Laval, Bernard Controls, Flowserve och LESER på den nordiska marknaden.

För ytterligare information kontakta:
Berndt Öjerborn
031-890 144
berndt.ojerborn@armatec.se

Ernströmgruppen AB är ett privatägt, industriellt konglomerat som utvecklar och förvärvar välskötta företag inom teknikhandel och industri. Affärsmodellen bygger på att kombinera det bästa med småföretagandets entreprenörsanda och det stora företagets styrkor såsom stabilitet, struktur och erfarenhetsutbyte. I företagsgruppen ingår 31 nischbolag såsom Armatec, Armaturjonsson, Kruge Piping Systems, CM Hammar, Rimeda, REC Indovent, Polyform, BS Elcontrol, Ouman m.fl. Företagsnätverket, som 2019 för sjunde året i rad nådde all-time-high resultat, omsätter över 2,5 miljarder kronor och har över 1 000 anställda i Norden och Baltikum.