Nyhet2015-03-09

Armatec AB informerar om förstärkning med två nya medarbetare

Erik Koolman kliver från och med nu in som ny Marknads- och Produktansvarig inom affärsområdet Industri. Vår verksamhet expanderar och vi förstärker nu med ytterligare en person inom pump.Armatecpersonal_Erik_Koolman Erik sitter på mycket lång erfarenhet av tekniska applikationer till industrin inom både vätske- och pulverfluider. Han har under 5 år arbetat med SIHI-pumpar på Scanpump och nu närmast kommer han från en teknisk tjänst hos Christian Berner AB. Erik kommer med sina erfarenheter att tillföra mycket till företaget och bredda vår kompetens.

Armatecpersonal_Robert_Frost

 

 

Robert Frost har nyligen börjat sin tjänst hos oss på avdelningen TKS – Teknisk Kundservice. Robert kommer närmast från Polarpumpen där har han arbetat som tekniskt ansvarig med fokus på teknik, support och service. Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt arbete för att förbättra vår service och leveransförmåga gentemot våra kunder. Roberts erfarenhet och känsla för service kommer att bidra till att underlätta våra kunders vardag.

 

För mer information kontakta:

Berndt Öjerborn, Marknadschef

Armatec AB

Tel. 031-890144

www.armatec.se

Om Armatec

Armatec är ett kunskapsföretag som utvecklar, marknadsför och säljer funktionslösningar och produkter inom värme, kyla och process i Norden. Armatec ägs av Ernströmgruppen, är en nordisk koncern med huvudkontor i Sverige och dotterbolag i Danmark, Norge och Finland. Vi omsätter ca 260 MSEK i Sverige och är 75 anställda, varav cirka 50 vid vårt huvudkontor i Göteborg.