ventiler

Alnab

Alnab är ett handelsföretag som erbjuder tekniskt kvalificerade systemlösningar.
Sedan starten 1975 har Alnab vuxit till att bli en av Sveriges ledande leverantörer till processindustrin.

alnab logo

Alnab problemlösare

Vår långa erfarenhet av att hantera flöden gör att vi idag ses som problemlösaren.
Med ett komplett produktsortiment finns allt du behöver på ett och samma ställe. För att ge dig snabba och trygga leveranser, har du alltid kontakt med en och samma person som tar helhetsansvar för ditt projekt.

Ett brett och djupt sortiment med ett flertal olika tillverkare inom varje produktgrupp, ger dig en både tekniskt och ekonomiskt bättre lösning.

Nästan rätt räcker inte för oss. Därför har vi valt att ha ett flertal olika tillverkare inom varje produktgrupp. Ett brett och djupt sortiment att välja på ger en skräddarsydd lösning, såväl tekniskt som ekonomiskt, för varje enskild applikation. Det blir också enklare eftersom du hittar allt under ett tak.

De tillverkare som Alnab företräder är ledande inom sina respektive områden och noggrant utvalda, bland annat utifrån innovativ teknik, gott rykte, tillförlitligthet och driftsäkerhet.

Alnab har idag 32 anställda och företaget ingår i Indutrade som är ett börsnoterat bolag.

Vårt huvudkontor ligger i Partille och vi har även lokalkontor i Stockholm och Luleå.

Sedan starten 1975 har vi vuxit till att bli en av Sveriges ledande leverantörer till processindustrin. Alnab är certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2008 och ISO 14001. ISO-certifieringen gäller för hela verksamheten och har som huvuduppgift att sätta kvalitet och miljömedvetenhet i fokus.

Fabrikatets representant i Sverige