Nyhet2018-02-20

Zander & Ingeström ingår i Christian Berner från 1 mars

Från och med den 1 mars 2018 kommer Zander & Ingeström att ingå i CBTT-koncernen. Det är en ovanligt lyckad affär enligt den kända principen: Stor och stark orkar mer. Och är man dessutom två kraftpaket som bistår varandra, då har man tecknat den bästa allriskförsäkring som affärsvärlden kan erbjuda. CBTT kommer i rollen som ägare att konsolidera den ekonomiska och industristrategiska grunden för Zander & Ingeströms framtida verksamhet.

Christian Berner Tech Trade (CBTT) är ett av Nordens ledande teknikhandelsföretag. Deras affärsidé är – enkelt uttryckt – att hjälpa industrin med tekniska lösningar och produkter som optimerar produktionsprocessen. Konkret handlar det om att reducera tillverkningskostnader inom branscher som bygg, petrokemi och process – och samtidigt ta ansvar för hälsa och miljö. Det här har CBTT ägnat sig åt sedan starten 1897. I dag har företaget en omsättning på 450 miljoner kronor och sysselsätter 130 personer.

Hur kommer kunderna att märka av den här förändringen? Svar: Inte på något sätt. Zander & Ingeström blir ett fristående bolag inom CBTTs affärsområde Process och Miljö, och vår verksamhet löper vidare precis som vanligt. Enda skillnaden är alltså att verksamheten nu vilar på en ännu stadigare grund.

Kontakta Zander & Ingeström för mer information.

Zander & Ingeström AB
Telefon: 08 – 80 90 00
Fax: 08 – 80 90 73
E-post: zander.ingestrom@zeta.se
Hemsida: http://zeta.se