Nyhet2015-11-25

Xylem lanserar ny version av Xylect

Xylem har nu lanserat en ny, version av pumpvalssystemet Xylect. Genom Xylect tar du del av våra erfarenheter och expertis direkt via stationär eller mobil teknik i din läsplatta eller mobiltelefon.Tillsammans med ett flertal konsulter och applikationsingenjörer i branschen har Xylem utvecklat användarvänligheten och gjort systemet än mer smartare och intuitivt.

Med nya Xylect gör du dina produktval enklare och snabbare än någonsin. Mata in önskade parametrar och du hittar den optimala lösningen från en rad av Xylems produkter.

Fördelar med nya Xylect:

  • Systemet är snabbare och har en mer intuitiv navigering och ett tydligt arbetsflöde
  • Utmärkt sökfunktionalitet med förfinad träffsäkerhet
  • Utvidgad grafstorlek för tydligare översikt
  • Förbättrad projekthantering med flera nya finesser

Xylect finns tillgängligt digitalt översatt till fler än 15 språk, med stöd för iOS och Android-enheter. Nya Xylect finns gratis och du hittar den på: www.xylect.com, i Apples App Store och i Google Play.

Om du har några frågor eller behöver ytterligare information, kontakta din säljare på Xylem.

Om Xylem
Xylem (NYSE: XYL) är en ledande global leverantör av vattenteknologi, som hjälper sina kunder att transportera, behandla, testa och effektivt nyttja vatten för allmännyttiga ändamål, i fastigheter för boende och kommersiellt bruk, samt inom industri och jordbruk. Företaget är verksamt i mer än 150 olika länder genom ett antal marknadsledande produktvarumärken och dess personal besitter bred expertis med starkt fokus på att finna lösningar lokalt på världens mest komplicerade vatten- och avfallsvattenproblem. Xylem har sitt huvudsäte vid Rye Brook, New York, och hade år 2013 årliga intäkter på 3,8 miljarder dollar och cirka 12 500 anställda runt om i världen. Under de två senaste åren har Xylem omnämnts på Dow Jones Sustainability World Index för främjandet av hållbara affärsmetoder och lösningar runt om i världen.
Namnet Xylem härstammar från klassisk grekiska och är den vävnad som transporterar vatten i växter. Namnet belyser vår ingenjörskonst inom vattenområdet genom att sammanlänka den med den bästa vattentransporteringen som finns – den som pågår i naturen. För mer information, besök oss på www.xylem.com/se