Nyhet2018-12-03

Praktisk pumpgrupp från LK

LK presenterar HydronicGroup, en komplett pumpgrupp för värmesystem med direktförsörjning eller shuntad framledning. Den används för temperaturreglering av golvvärme, radiatorer och tappvatten i såväl bostäder som kommersiella fastigheter.

Pumpgruppen är utrustad med en högeffektiv cirkulationspump och två kulventiler med termometer. Kulventilen på retursidan har integrerad backventil. Produkten är isolerad och konsol för väggmontage medföljer. I modellen med shuntad framledning ingår en trevägs shuntventil. Shuntmotor med elektronisk reglering samt fördelarbalk för två, alternativt tre, pumpgrupper finns som tillbehör. Cirkulationspumpen kan placeras till höger eller vänster efter behov.

LK lanserar den nya pumpgruppen på mässan GET Nord i Hamburg 22-24 november.
– HydronicGroup ger en enkel och snygg installation. Det är en färdig lösning som sparar både tid och utrymme, säger Lars Adolfsson, produktchef på LK.

För mer information, vänligen kontakta:
Lars Adolfsson, produktchef
lars.adolfsson@lkarmatur.se
042-16 92 89

För en enklare och smartare vardag
Enklare, smartare och mer hållbart – på LK utgår vi alltid från att det finns ett bättre sätt att göra saker. I allt vi gör föredrar vi innovation över status quo och enkelhet över komplexitet. Med den övertygelsen utvecklar vi på LK smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet samt för flödeskontroll i marina installationer.

Affärsområdet Hydronic Solutions är en ledande ventil- och systemtillverkare i Europa med en årlig produktion av miljontals ventiler för den globala VVS-marknaden. Våra lösningar baseras på en helhetssyn om hur ventiler, styrenheter, komponenter och prefabricerade produkter fungerar ihop. I allt från standard till avancerade specialanpassningar ser vi till att den lösning du behöver idag också rustar dig för framtiden.