Nyhet2019-03-11

Ny servicepartner av produkter från Gardner Denver, Elmo Rietschle och Robuschi

Gardner Denver och Elmo Rietschle har stängt sin verkstad i Helsingborg och har utsett Pumpteknik till sin auktoriserade servicepartner i Sverige från och med 2019.

Pumpteknik är en av landets mest kompletta leverantörer av pumpar, blås- fläkt- och vakuumaggregat, kompressorer och LTA pumpstationer. Med komplett syftar vi inte bara på vårt breda sortiment av välkända produkter. Vi erbjuder även våra kunder de tjänster och den service som krävs för att deras utrustning ska vara så driftsäker och kostnadseffektiv som möjligt. Vår affärsidé bygger på kompetens, engagemang och pålitlighet med målet att det ska vara lätt att göra affärer med oss.

Vårt företag grundades redan 1936 och under åren har vi knutit en rad ledande tillverkare till oss. Bland annat har vi ett långvarigt samarbete med, och är distributör och servicepartner till Robuschi, som också ägs av Gardner Denver.

Vi ber er kontakta oss på Pumpteknik i framtiden så fort ni behöver hjälp med era blås- fläkt- och vakuumaggregat och kompressorer.

Önskar ni mer information, kontakta någon av Pumptekniks duktiga säljare.

Pumpteknik AB
Tel: 031-89 48 80
E-post: info@pumpteknik.com
www.pumpteknik.com