Nyhet2018-02-27

Ny platschef på Spångs ProcessTeknik

Från den 12 februari har Spångs Processteknik en ny platschef för sina två servicecenter i Tullinge och Gävle inom verksamhetsområdet Stockholm, Uppsala och Gävleborgs län.

Christoffer Nyberg ersätter Tommy Spång som platschef på
Spångs ProcessTeknik.

– I Christoffer får vi en platschef med erfarenhet och bakgrund från kundsidan avseende drift- och underhållsfrågor och hans förståelse för kundernas processer kommer att tillföra ett mervärde både internt på Spångs och till våra kunder. Vi hälsar Christoffer varmt välkommen, säger Åke Nyqvist, vd Spångs ProcessTeknik.

– Jag ser fram emot att leda och utveckla verksamheten och alla medarbetare mot fortsatt framgång i tätt samarbete och tillsammans med våra kunder med målet att hela tiden förbättra vårt kunderbjudande, säger Christoffer Nyberg.

Tommy Spång kommer att arbeta med affärsutveckling – Business Development Manager för Chesterton. Han kommer att fortsätta arbeta på  Spångs ProcessTeknik i vårt verksamhetsområde men även i hela
Skandinavien och viss del i Europa med affärsutveckling med tyngdpunkt på FluidEfficiency som är ett koncept som hjälper kunden att öka driftsäkerheten, spara energi och sänka kostnader.

För mer information kontakta:

Spångs ProcessTeknik AB
Mekanikervägen 13
146 33 TULLINGE

Tel: 08-608 11 90
Mail: info@spangs.se

www.spangs.se