Nyhet2018-01-24

Itf Automationsdagar 2018

Itf Automationsdagar på Scandic InfraCity den (30) – 31/1 – 1/2 2018

Itf Automationsdagar är sedan nästan trettio år plattformen där du tillsammans med kollegor i din egen och angränsande branscher tar del av de senaste erfarenheterna från automationsingenjörer på fältet och de senaste nyheterna från leverantörer och konsulter.

Utöver ett spännande konferensprogram erbjuder Automationsdagarna rikligt med möjligheter till nätverkande med kollegor från hela landet och från de flesta branscher.

Under tisdagen den 30 januari samlas ofta deltagande företag till interna genomgångar. Tisdagen är även ”riggningsdag” för utställningen, i samband med detta anordnar itf en ”get-together” för anmälda utställare i närheten av utställningslokalen.

På eftermiddagen/kvällen den första konferensdagen (onsdagen den 31 januari) anordnas den populära utställarkvällen i utställningslokalen, följt av den likaså mycket uppskattade konferensmiddagen.. Under middagen erbjuds god samvaro med många möjligheter till att knyta nya kontakter. Under kvällen serveras god mat och underhållning och inte minst är det under middagen som det offentliggörs vilka som är årets mottagare av itf:s fina Automationspris.

Program 2018 >>>