Nyhet2021-10-19

Hugo Tillquist AB byter namn till Tillquist Group AB

I dagligt tal har alltid kunder, leverantörer och vi själva refererat till oss som Tillquist. I takt med att vi nu expanderar mer internationellt och dessutom planerar ytterligare förvärv är ett namnbyte till Tillquist Group AB därmed ett naturligt steg. Namnbytet medför inga övriga förändringar. Vi fortsätter precis som vanligt att bygga en bolagsgrupp inom valda strategiska segment med strävan att kontinuerligt bredda och fördjupa produktportföljen med kvalitativa produkter inom främst mätteknik och industriautomation. Vi fortsätter givetvis också att marknadsföra våra egenägda produkter under varumärket Tillquist.

Tillquist Group AB tar via namnbytet därmed över det befintliga organisationsnumret (556125-1942) och allt annat såsom faktureringsadress, huvudkontor och bankkonto förblir detsamma, liksom ägarstrukturen. Tillquist Group AB fortsätter att vara ett privatägt bolag med lång ägarhorisont. Förra året firade vi 125 år och vi ser fram emot de kommande 125!

Vi ser fram emot att fortsätta vårt goda samarbete och att tillsammans lösa era utmaningar inom mätteknik och industriell automation.

Marcus Thuresson

VD och huvudägare Tillquist Group AB