Nyhet2019-06-05

Busch Vakuumteknik växer!

Vi bygger ut i Mölnlycke och i Uppsala flyttar vi till större lokaler. I Uppsala kommer vi dessutom att komplettera vår verkstad med ett säljkontor, dit en utesäljare för distrikt öst/norr kommer att anställas.

Utbyggnad av verkstad och lager i Mölnlycke

I Mölnlycke kommer vi att bygga ut både verkstad och lager. Vi expanderar för att möta efterfrågan från våra kunder på fler och större vakuumsystem samt ett utökat lager.

Större verkstad och kontor i Uppsala

Nya lokaler, nya möjligheter! Vårt servicecenter i Uppsala flyttar till större lokaler. Vi återkommer med dag för invigning.

Behöver du snabb reparation av en trasig vakuumpump?

Vi erbjuder fältservice på din utrustning, vilken ger tillgänglighet i din produktion tack vare ett underhållsschema som är anpassat efter just dina behov. Med vår utbytesutrustning erbjuder vi en enkel och tidsbesparande lösning. Vi tar med oss din vakuumpump som behöver repareras och ger dig en passande utbytesenhet.

Alla utbytesenheter från Busch är genomgångna i vår verkstad och är därför i nyskick. Vi ger dig 12 månaders garanti på utbytesutrustning.

Kontakta oss på telefon +46 31 338 00 80 via mejl på info@busch.se eller på service@busch.se om du har några frågor när det gäller service och VacuumCheck.