Nyhet2018-03-01

Armatec utvecklas och presenterar två nya ledare

Jonas von Geijer har sedan 1 januari en ny roll inom Armatec som avdelningsschef för vår nya avdelning Kundsupport & Inköp. Jonas kommer från en tjänst som Marknads- & Produktansvarig inom Ventiler och Automation och har mångårig erfarenhet inom Armatec. Han har bland annat arbetat med att utveckla vårt erbjudande inom Automationsområdet när det kommer till att upprätthålla och utveckla befintliga och nya leverantörskontakter. Parallellt med detta har han också arbetat mycket med att utveckla konceptet Ventiler & Automation för att konkretisera och tydliggöra var vi kan tillföra nytta. Hans driv och ständiga förbättringsambitioner är värdefulla för att etablera avdelningen och driva den i rätt riktning som för samtliga parter.

-Tjänsten är unik i sitt slag då kopplingen produkt-kund blir oerhört tydlig. Det är också den utmaningen jag ser fram emot mest, att effektivisera och förbättra försörjningsprocessen, då det är just där vi vill vara starka för att kunna vara en partner att lita på, säger Jonas själv om sin nya utmaning.

Marija Zarins har även hon antagit en ny utmaning inom Armatec som Produktområdeschef för Teknisk Armatur & Pump sedan 1 februari. Marija har hittills arbetat som Marknads- och Produktansvarig inom Pump där hon har gjort ett gediget arbete med att utveckla vårt erbjudande inom Pumpteknik, bland annat genom att bibehålla vår goda relation med Flowserve/SIHI samt att alltid förse våra kunder med de mest optimala lösningarna inom området. Med mångårig teknisk bakgrund, djup kunskap inom pumpteknik och stor erfarenhet av försäljning till industrikunder kommer Marija att vara en värdefull tillgång till verksamheten när hon tar över ansvaret att leda och utveckla avdelningen.

– Bästa med avdelning TAP är mixen och sammansättningen av människor. Jag hoppas vi kommer kunna hjälpa varandra samtidigt som vi utmanar oss att växa som individer och i gruppen säger Marija själv om sin nya uppgift.

Armatec utvecklar kundanpassade koncept inom flödesteknik för vatten, värme, kyla och process. Alla våra tekniska lösningar utgår från kundernas specifika problem och möjligheter. Målet är att förenkla kundernas vardag genom att leverera färdiga system, funktionslösningar eller produkter. Vi erbjuder olika koncept för bland annat värmeväxling, pump- och mätteknik, avstängning och automation, styr och reglerteknik samt energieffektivisering. 


Armatec är ledande i branschen tack vare våra medarbetares breda och djupa tekniska kunskap. Vi samarbetar med entreprenörer och konsulter. Våra koncept används både av energi- och industrisektorn och aktörer inom fastighetsbranschen.

Concepts for flow technology

Våra olika koncept inom flödesteknik börjar med en tydlig och bärande idé. En kundanpassad lösning på ett tekniskt problem. Konceptet utgår alltid från de särskilda behov som finns i din verksamhet. Därefter utvecklas koncepten av våra skickliga, engagerade och nyfikna medarbetare. Målet är att leverera flexibla lösningar för specifika kundbehov som ger ökad livslängd, högre produktivitet och tillgänglighet – därmed bättre ekonomi över tid.

Armatec bildades 2003 men har mer än 60 års erfarenhet av branschen. Armateckoncernen finns i Sverige, Danmark, Norge, Finland och ägs av Ernströmgruppen. Vi representerar starka varumärken såsom Alfa Laval, Bernard Controls, LESER och Flowserve på den nordiska marknaden.