Nyhet2016-05-12

Armatec förstärker med tre nya medarbetare

Pontus_G_ny_small2Armatec AB utvecklas och förstärker med tre nya medarbetare inom produkt-marknad och försäljning

Pontus Gustafson har tillträtt en tjänst som Marknads- och Produktansvarig inom vår grupp Undercentraler och Energiteknik. Pontus är nyexaminerad civilingenjör inriktning kemiteknik och med en master inom hållbara energisystem.

Jasmina_M_smallJasmina Mucic har samtidigt tillträtt en tjänst som Marknads- och Produktansvarig inom vår grupp Teknisk Armatur & Pump där hon kommer ansvara för våra applikationer inom värme- och energiackumulering. Närmast kommer Jasmina från Sweco i Göteborg där hon arbetat som VVS-konsult. Jasmina har en bred kunskap inom vatten- och värmesystem samt en civilingenjörsutbildning med inriktning Energi och Miljöteknik.

Nedjad_H_small

Nedjad Husic har nyligen tillträtt tjänsten som Teknisk Säljare för kundgrupp Energi i Östra Sverige. Nedjad kommer att vara ansvarig för våra energi- och kommunkunder i östra/norra Sverige och kommer senast från Krohne Inor Process AB där han arbetat som Account Manager.

För ytterligare information kontakta:

Berndt Öjerborn

Marknadschef – Marketing Manager

Armatec AB Box 9047, SE-400 91 Gothenburg

Visiting Address:A. Odhners gata 14, SE-421 30 Västra Frölunda
Mobile/Phone: +46 31-89 01 44 Fax: +46 (0)31-45 36 00

www.armatec.se

Armatec AB är ett kunskapsföretag som utvecklar, marknadsför och säljer funktionslösningar och produkter inom vatten, värme, kyla och process i Norden. Armatec ägs av Ernströmgruppen, är en nordisk koncern med huvudkontor i Sverige och dotterbolag i Danmark, Norge och Finland. Vi omsätter 450 MSEK i Sverige och är 85 anställda, varav 60 vid vårt huvudkontor i Göteborg.