Nyhet2015-03-04

Armatec förstärker inom produkt-marknad.

Armatec AB informerar om förstärkning med två personer inom produkt-marknad.

Marija ZarinsMarija Zarins har anställts som ny Marknads- och Produktansvarig inom affärsområdet Industri. Vår försäljning av SIHI-pumpar utvecklas och därför förstärker vi nu med Marija som har flera år erfarenhet från processindustrin, de senaste 6 åren har Marija arbetat med vätskepumpar hos KSB Mörk. Hon kommer i första hand ha produktansvar för vätskepumpar från SIHI men också ansvara för att utveckla vårt servicessamarbete med Mec-Con.

 

Armatecpersonal_Emelie_Lindberg

 

Emelie Lindberg har nyligen anställts som Marknads- och Produktansvarig. Vår försäljning inom affärsområdet Värme & Kyla utvecklas väl och vi förstärker nu vår tekniska support med Emelie som får ansvar för energimätare, varmvattenmätare och lägenhetsmätare. Emelie har under 2014 avslutat sina studier på Chalmers inom Ekonomi och Produktionsteknik och kommer närmast från Plastal. Med Emelie i laget kommer vi för bättre vår service till våra kunder.

 

För mer information kontakta:

Berndt Öjerborn, Marknadschef

Armatec AB

Tel. 031-890144

www.armatec.se

Om Armatec

Armatec är ett kunskapsföretag som utvecklar, marknadsför och säljer funktionslösningar och produkter inom värme, kyla och process i Norden. Armatec ägs av Ernströmgruppen, är en nordisk koncern med huvudkontor i Sverige och dotterbolag i Danmark, Norge och Finland. Vi omsätter ca 260 MSEK i Sverige och är 75 anställda, varav cirka 50 vid vårt huvudkontor i Göteborg.