Nyhet2016-06-16

Armatec AB utvecklar affären inom Fastighetsautomation och rekryterar ny Försäljningschef Sverige

Armatec satsar nu på att ytterligare utveckla och stärka samarbetet med ERAB som förvärvades 2011. ERAB, som främst säljer smarta energilösningar inom sektorn för fastighetsautomation, är en nyckelresurs för utvecklingen av dessa erbjudanden. Som en viktig del av denna satsning kommer Armatecs nuvarande försäljningschef Sven Emanuelson från och med den 1 juni att övergå i en strategisk roll med fokus på affärsutveckling av Armatecs Fastighetsautomations koncept.

Vi är mycket glada att samtidigt, till ny Försäljningschef för Armatec Sverige, utnämna Mats Pålsson. Han kommer närmast från KSB Mörck AB där han sedan 2012 varit Försäljningschef för VVS, VA och Industri. Innan dess verkade Mats som Affärsområdeschef på Grundfos under mer än 10 år.

Mats har en lång och gedigen erfarenhet av att leda framgångsrika team inom försäljning och teknik. Mats kompetens och engagemang kommer att både att stärka och utveckla Armatecs erbjudande till våra kunder och ytterligare stärka vårt försäljningsteam.

Mats Pålsson tillträder tjänsten 1 augusti. Fram till dess verkar Eva Karlsson som tf försäljningschef för Sverige.

För ytterligare information kontakta:

Eva Karlsson
VD, Koncernchef Armatec
Telefon: 031- 89 01 90
E-post: eva.karlsson@armatec.se