ventiler

Agru Kunststofftechnik

Agru Kunststofftechnik GmbH är en stor, internationell tillverkare av innovativa plastprodukter såsom rörsystem, halvfabrikat, betongskyddsliner och geomembran.

Agru är ett österrikiskt familjeföretag med ca 900 anställda över hela världen leds av direktör Mag. Alois Gruber. Huvudkontoret och fyra produktionsanläggningar finns i Bad Hall, Österrike.

Den imponerande höga andelen export på ca 90% med ett globalt försäljningsnätverk, som omfattar mer än 80 länder, göra rättvisa åt mottot ”Competens in Plastics”, vilket illustrerar Agru globala marknadsnärvaro.

Vårt huvudsakliga fokus ligger på hög kvalitet, erkänd personal kompetens, service och process divisioner, och uppfyller en mängd olika kundbehov. Grunden för detta är 50 års erfarenhet, kompetent teknisk rådgivning och internationell ISO 9001: 2008 certifiering.

Den know-how i den österrikiska tillverkaren återspeglas framför allt i pipeline och tillverkad utrustning, och i miljöteknik, där vi också garantera maximal säkerhet och tillfredsställelse. Som tillverkare av utmärkta plastprodukter såsom tunnlar, avlopp och bevattningskanaler, fördröjningsytor och sekundära innes, Agru imponerar med sin kvalitet och garanterar en tät förslutning i generationer. Produkter speciellt konstruerade för bygg- och anläggningsverksamhet inte påverkar miljön, är korrosionsfria, och förhindra avlagringar.